Wie of wat is PLUUK eigenlijk?

Patricia Lucas
Hoi! Mijn naam is Patricia Lucas, ik ben PLUUK.

Intens leven, jezelf 200% ergens instorten, gaan voor puurheid & echtheid. Het leven met onverwachte nieuwe kansen op je pad, die je dan vervolgens met beide handen grijpt. Niet om je krampachtig vast te klampen, maar om te leren, nieuwsgierig en open, als een kind zonder vooroordelen. Een leven van vallen en vooral weer opstaan. Opstaan met nieuwe inzichten, over jezelf en de wereld om je heen. Positiviteit verspreiden, elke dag lachen en dus Leven! Uitdagingen en kansen signaleren, ermee aan de slag gaan. Op die manier wordt je leven inspirerend en aanstekelijk.

Herken jij jezelf in deze open blik, dan heb je vast & zeker een klik met mijn producten: Puur, Anders, Kwaliteit; PAK je kans en gun jezelf de kwaliteit van een PLUUK Product. Ik maak tassen en accessoires van leer en stof, daarbij maak ik veelal gebruik van gerecycled materiaal. Ik maak unieke producten die niet op voorraad te bestellen zijn. Een PLUUK product is een verlengstuk van jouw eigenzinnige en creatieve geest. Draag het met trots en laat zien wie je bent!

Leren Tas en Armbanden

Mijn huidige handtas van paardenhuid (zacht en aaibaar) gecombineerd met zwaar maar toch soepel runderleer. Over de schouder of in de hand te dragen... Net hoe jouw stemming is. Daarnaast vrolijke armbanden van soepel leer. PLUUK is dol op duurzaam, gun leer een tweede leven in een PLUUK product

PLUUK
Puur Leven Uit op Uitzinnige Kwaliteit

Mijn motto